Cúmbia i vallenato

CÚMBIA I VALLENATO amb
ACORDIÓ DIATÒNIC


Taller de nivell bàsic i avançat en què s’aprendran diferents temes de cúmbia i vallenato explorant i profunditzant en les seves diferències i similituds. Descobrireu els secrets i característiques pròpies d’aquesta música per aplicar-les a la interpretació. Es faran exercicis per incorporar el baix de forma progressiva i amb explicacions rítmiques i harmòniques. El repertori es decidirà entre tots els participants tenint en compte el nivell de cada grup
PROFESSORLeon Nieves
TALLER PRESENCIALDimecres des de les 17 hClasses col·lectives
TALLERS EN LÍNIATaller d’acordió individual
Dimecres a partir de les 10 h i a partir de les 16 hDe dilluns a divendres de 10 h a 14 h

MODALITATS TALLER DE CÚMBIA I VALLENATO

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER EN LÍNIA
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.

EL PROFESSOR

LEÓN NIEVES

Professor de música colombià amb mestratge i postgrau en composició contemporània i producció musical, apassionat i dedicat a la pedagogia des de fa dues dècades impartint classes i tallers per compte propi, en el CAT i per academia online. Ha estat per molts anys intèrpret musical (acordió diatònic, piano, guitarra, percussió) i fundador de diferents agrupacions, alternant amb la composició musical pels mitjans audiovisuals i la creació de la plataforma www.musiclases.club. De caràcter alegre i social, sempre disposat a compartir coneixements i moments agradables.