Cançó tradicional i polifonia

CANÇÓ TRADICIONAL CATALANA I POLIFONIA


Interpretem en grup cançons tradicionals i populars dels Països Catalans, d’Occitània i del Mediterrani. Cantem de gust d’una manera lúdica i espontània. És una Introducció a la Polifonia Popular.
PROFESSORXavier Rota
TALLER PRESENCIALDimecres de 19 h a 21 hClasses col·lectives
TALLER EN LÍNIATaller de cançó individual Taller de cançó semi presencial
Dilluns i dimecres des de les 10 hDimecres des de les 16 h

MODALITATS DEL TALLER DE CANÇÓ

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER EN LÍNIA
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.
TALLER SEMI PRESENCIAL
El Taller semi-presencial combina l’ensenyament en línia amb un nombre de sessions presencials que oscil·la entre un 30 % i un 50%, amb participació presencial a la festa final trimestral.

EL PROFESSOR

XAVIER ROTA

Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. El seu interès per les danses d’arreu i les músiques tradicionals l’han conduït a ser partícip de nombrosos cursos i festivals. Professor del Taller de Cançó del CAT des de l’any 2006, és fundador i ex-membre del grup Amanida Folk (1998-2008), membre de Sants & Fot (des de 2004) i fundador de Bruel (des de 2006) i membre del grup Ballaveu.
@ballaveuhttps://ballaveu.wixsite.com/ballaveu Llegeix el seu FOLK&CO