Corda polsada

CORDA POLSADA


El contingut s’adaptarà segons les necessitats dels estudiants: afinació, postura corporal, ús de la pua, melodies de repertori tradicionals, tècniques d’ornamentació melòdica, tècnica rítmica, models rítmics d’acompanyament i harmonia.
PROFESSORLuís Peixoto
TALLER PRESENCIALDimecres des de les 19 hClasses col·lectives i individuals
TALLER EN LÍNIATaller de corda polsada individual

MODALITATS DEL TALLER DE CORDA POLSADA

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER EN LÍNIA
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.

EL PROFESSOR

LUÍS PEIXOTO

Músic portguès, estudia a l’Academia de Música de Lagos, al Conservatri de Coimbra, a l’Escola d’instruments tradicionals de la secció Fado de l'Associació Acadèmica de Coimbra sota la direcció dels professors. Jorge Gomes, Ricardo Dias i Amadeu Magalhães. Va prendre classes de viola de roda amb Oscar Fernandez i Paulo Gonzalez en Galicia.
www.luispeixoto.com