Dolçaina

DOLÇAINA


El curs es basa en l'aprenentatge d'una tècnica correcta de respiració, embocadura, digitació... a través del repertori tradicional fins al més modern. Treballem l'oïda i la lectura, i ens endinsem en l'expressió i la improvisació atenent els diferents nivells de cada alumne.
PROFESSORPau Anduix
TALLER PRESENCIALDimarts des de les 17 hClasses col·lectives o individuals

MODALITATS DEL TALLERS DE DOLÇAINA

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIALINDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSOR

PAU ANDUIX

Títol del grau professional de música a l’especialitat de dolçaina, amb premi extraordinari al conservatori de música Juan Cantó d’Alcoi.
www.pauanduix.es/