Flabiol i tamborino

FLABIOL I TAMBORINO


Tallers de Flabiol i tamborino, ja sigui d'iniciació tot treballant postura, notació, repertori bàsic... o per aprofundir en aquests tot ampliant el repertori, tècnica, coneixement de l'entorn de l'instrument (història, formacions i arranjaments tradicionals de les quals ha format part, diferències de repertori tenint en compte el territori...).
PROFESSORSPau Benítez
TALLERS PRESENCIALSDimecres des de les 17 h Classes col·lectives o individuals
TALLERS EN LÍNIATaller de flabiol individual

MODALITATS DEL TALLER DE FLABIOL

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER EN LÍNIA
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.

EL PROFESSOR

PAU BENÍTEZ


Flabiolaire des de fa més de 20 anys, ha format part de diverses formacions (Ministrers del Sabre, Borinots TqT, La Portàtil FM, Ministrils del camí ral, FanFarra o Quedem en Paus) fa anys que treballa de professor a l'Escola Municipal de Música de Mataró.
@trentissim