Violí

VIOLÍ


El violí com a eina de sociabilitat i de gaudi amb una funció principal: fer ballar. So, rítmica de la dansa, construccions de veus, variació, personalitat, ornamentació o podorítmia són alguns dels aspectes que treballem. És un format de sessió col·lectiva en què es fa l’aprenentatge d’oïda. Hi ha material de suport.
Cal dur l’instrument i és molt recomanable una eina d’enregistrament sonor.
PROFESSORAAnaís Falcó
TALLER PRESENCIALDijous Nivell mitjà: de 17 h a 18 hNivell avançat: de 18 h a 19 hClasses col·lectives
TALLER EN LÍNIATaller de violí semi presencial, dijous de 19 h a 21 h

MODALITATS DEL TALLER DE VIOLÍ

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER SEMI PRESENCIAL
El Taller semi-presencial combina l’ensenyament en línia amb un nombre de sessions presencials que oscil·la entre un 30 % i un 50%, amb participació presencial a la festa final trimestral.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

LA PROFESSORA

ANAÍS FALCÓ

Llicenciada en etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Activista, des de ben jove, en molts àmbits de la música i el ball, s’ha dirigit cap a la interpretació i l’estudi del violí tradicional i el ball. Forma part de l’organització d’esdeveniments com La Violinada, el Violinàrius o El Ball del Llémena.
@corrandescatwww.corrandes.cat/ Llegeix el seu FOLK&CO