Cúmbia i vallenato

CÚMBIA I VALLENATO


Taller per gaudir d'aquests gèneres aprenent els seus patrons rítmics i les seves característiques principals. Per aquelles persones que volen aprendre els conceptes bàsics de percussió menor (caja, guacharaca, maraques, tambora, llamador, alegre), guitarristes, acordionistes i cantants. Tocarem i cantarem cançons familiars per gaudir, al final de cada trimestre, d'un repertori complet.
PROFESSORLeon Nieves
TALLER PRESENCIALDimecres des de les 18 hClasses col·lectives
Els tallers de grup instrumental tenen periodicitat setmanal. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers amb un concert, un ball folk i una sessió d'escenari obert.

EL PROFESSOR

LEON NIEVES

Professor de música amb màster i postgrau en composició i producció, apasionat i dedicat a la pedagogía des de fa quasi dues dècades. Intèrpret i fundador de diferents agrupacions, compositaro de l’obra contemporània “Barum” i de música per mitjans. Creador de la plataforma www.musiclases.club