Música de ball

MÚSICA DE BALL


Grup instrumental variat (cordes, percussió, vents, acordions, veus...) treballant amb un repertori tradicional de ball i danses des d'una perspectiva moderna, posant especial èmfasi en l'harmonització, l'arranjament i la improvisació, així com en generar un espai creatiu on pugueu aportar composicions, arranjaments i variacions.
PROFESSORJoan Miró
TALLER PRESENCIALDijous de 18.30 h a 20 hClasses col·lectives
Els tallers de grup instrumental tenen periodicitat setmanal. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers amb un concert, un ball folk i una sessió d'escenari obert.

EL PROFESSOR

JOAN MIRÓ

En Joan Miró Prat, actualment professor de rondalla, guitarra i instruments de pua al CAT, es va formar a l' AMTP i al Taller de Músics de Barcelona, així com a la UB en qualitat de musicoterapeuta. La seva inquietut musical l' ha portat també a fer seminaris de música oriental a Turquia i el Marroc.