Cançó improvisada i petita percussió

CANÇÓ IMPROVISADA I PETITA PERCUSSIÓ


El Taller és eminentment pràctic, per conèixer els diferents estils; nyacres, glosa, corrandes, garrotin... i per desenvolupar la capacitat d'invenció instantània. També es treballarà l'auto-acompanyament amb instruments de petita percussió.
PROFESSORImmaculada Tubau Prat
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIUDimarts a partir de les 18 h
PREUTallers col·lectius 120 €
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cada cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

IMMACULADA TUBAU

L’amor per cantar transmès pel seu pare i els seus tiets, la fa endinsar-se al cant, en plena adolescència. Comença l’escola de música de Manlleu, fent cant amb en Jaume Bardolet i en Jordi Domènech, més tard amb en Rafael Ramírez Iborra.
És al 2012 que s'inicià amb la cançó improvisada, en el marc de la primera escola d’estiu de glosa a Espolla organitzada per Cor de Carxofa, entitat pel foment del glosat. Fa diversos tallers on té per mestres l’Elena Casas, la Mireia Mena, la Gemma Pla, en Carles Belda, Francesc Ribera (Titot), Jaume Arnella… També al Jotacampus amb l’Arturo Gaya, na Maribel Servera…
La remou poder-se acompanyar i s’enamora del pandero quadrat de la mà d'en Guillem Ballaz. Fa tallers de percussió tant al Jotacampus amb en Sergi Molina com a Pontós amb el membre de Coetus, Angelo Manhenzane.


http://itubauprat.blogspot.com/