Acordió diatònic

ACORDIÓ DIATÒNIC


Al Taller d’acordió es treballa sobre repertori bàsic, per orientar-se i prendre un primer contacte, s’aprenen els ritmes bàsics, la coordinació de les dues mans i exercicis amb una fila, així com també repertori de temes senzills de l’àmbit dels països catalans.
PROFESSORMarc del Pino
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIUDijous a partir de les 18 h
PREU120 €
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cada cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

MARC DEL PINO

Marc del Pino, acordionista, compositor dʼobres per acordió i professor dʼacordió diatònic des de 1998 amb estudis de grau superior dʼinterpretació dʼacordió diatònic a lʼESMuC. En la seva vessant professional té una forta activitat pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al C.A.T i així mateix en d’altres escoles de música de Catalunya,
@marcdelpinowww.marcdelpino.com Llegeix el seu FOLK&CO