Sessions irlandeses

SESSIONS IRLANDESES "LOW SESSIONS"


Sessions setmanals en què es treballarà repertori irlandès tradicional i de composició en grup instrumental. Hi seran benvinguts instruments com: acordió, whistle, flauta, violí, guitarra, bouzuqui, mandolina, banjo, uilleann pipe, bodhran... El taller es planteja com un assaig de grup en el qual s’aprendrà un tema nou per sessió i, a més, es repassaran els que ja s'han fet en les sessions anteriors. El repertori constarà de Reels, Jigs, Hornpipe's, Waltzes...
PROFESSORLuís Peixoto
TALLER PRESENCIALDimarts a les 20:15 hClasses col·lectives
Els tallers de grup instrumental tenen periodicitat setmanal. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers amb un concert, un ball folk i una sessió d'escenari obert.

EL PROFESSOR

LUÍS PEIXOTO

Músic portguès, estudia a l’Academia de Música de Lagos, al Conservatri de Coimbra, a l’Escola d’instruments tradicionals de la secció Fado de l'Associació Acadèmica de Coimbra sota la direcció dels professors. Jorge Gomes, Ricardo Dias i Amadeu Magalhães. Va prendre classes de viola de roda amb Oscar Fernandez i Paulo Gonzalez en Galicia.
www.luispeixoto.com