El professorat

MARC DEL PINO
Marc del Pino, acordionista, compositor dʼobres per acordió i professor dʼacordió diatònic des de 1998 amb estudis de grau superior dʼinterpretació dʼacordió diatònic a lʼESMuC. En la seva vessant professional té una forta activitat pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al C.A.T i així mateix en d’altres escoles de música de Catalunya,  
@marcdelpinowww.marcdelpino.com Llegeix el seu FOLK&CO 
CATI PLANA
Compagina la seva activitat docent a l'Escola Superior de Catalunya, al Taller de Músics i en altres dues escoles especialitzades en música tradicional (Escola Folk del Pirineu i l'Aula de Música Tradicional de Tortosa), amb la recerca i l'activitat artística amb El Pont d'Arcalís, Marsupialis, Adolfo Osta, La Viu-viu i Els Sirgadors.
IRENE AUGÉ
És llicenciada en etnomusicologia i en interpretació d’acordió diatònic a l’ESMUC. A part, ha rebut formacions de diatònic amb diversos professors de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Ha impartit classes a través de l’Aula de Sons i el Tecler. Com a intèrpret, treballa en diversos projectes d’animació, ball folk i recuperació de cançons tradicionals.  
JOSEP VILARRUBLA
Músic destacat al món de l’acordió del Pirineu, professor de l’Escola Folk d’Arsèguel. Ha participat en nombrosos festivals, trobades i concursos d’acordió diatònic arreu de Catalunya, Europa i Amèrica. Actualment dona classes al CAT, a l’Escola Folk i cursa el grau superior de música al Taller de Músics de Barcelona. 
LEÓN NIEVES
Professor de música colombià amb mestratge i postgrau en composició contemporània i producció musical, apassionat i dedicat a la pedagogia des de fa dues dècades impartint classes i tallers per compte propi, en el CAT i per academia online. Intèrpret musical (acordió diatònic, piano, guitarra, percussió) i fundador de diferents agrupacions, alternant amb la composició musical pels mitjans audiovisuals i la creació de la plataforma www.musiclases.club.
JORDI BARBET "KAMI"
Va començar a tocar la percussió en colles de cultura popular i grups de percussió diversos. La docència ocupa la major part del seu temps, fent de professor de percussió tradicional al Centre Artesà Tradicionàrius, a l’Escola de Música – Centre de les Arts (EMCA) de l’Hospitalet de Llobregat, on ha col·laborat en la creació del repertori del Seguici Popular de la ciutat.
@kabumcatLlegeix el seu FOLK&CO 
ANAÍS FALCÓ
Llicenciada en etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Activista, des de ben jove, en molts àmbits de la música i el ball, s’ha dirigit cap a la interpretació i l’estudi del violí tradicional i el ball. Forma part de l’organització d’esdeveniments com La Violinada, el Violinàrius o El Ball del Llémena. 
@corrandescatwww.corrandes.cat/ Llegeix el seu FOLK&CO 
SIMONE LAMBREGTS
Musicoterapeuta per la Hogeschool de Nimega (Països Baixos). Com a intèrpret, a més de fundar i dirigir Les Violines, ha estat violinista a grups com Clau de Lluna, La Portàtil FM i Primera Nota, i ha col.laborat amb Pep Sala, Jordi Batista, Gerard Quintana, Silvia Comas, Gossos, Eliseo Parra, Kepa Junkera, Jaume Sisa i Lluís Llach.  
XAVI ROTA
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Professor del Taller de Cançó del CAT des de l’any 2006, és fundador i ex-membre del grup Amanida Folk (1998-2008), membre de Sants & Fot (des de 2004) i fundador de Bruel (des de 2006) i membre del grup Ballaveu.
@ballaveuhttps://ballaveu.wixsite.com/ballaveu Llegeix el seu FOLK&CO 
ANDREA JIMÉNEZ
Graduada com a professional de la dansa al Conservatori Professional de dansa de Barcelona Institut del Teatre, i llicenciada en Coreografia i Interpretació de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona és docent, creadora, concertista y ballarina/bailaora free-lance. @ancorae.danzahttps://ancorae.com/
PAU ANDUIX
Títol del grau professional de música a l’especialitat de dolçaina, amb premi extraordinari al conservatori de música Juan Cantó d’Alcoi.
www.pauanduix.es/ 
EDUARD CASALS
Titulat superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha participat en la Fundació dels grups Pam i Pipa, Primera Nota, Els Grallers de l’Alcalde, El Pont d’Arcalís, La Marabunta i La Banda del CAT. Actualment forma part dels grups Ministrils del Camí Ral, Marsupialis, La Viu-viu, Elia Picas i Els Trestocats 
@casalsramisLlegeix el seu FOLK&CO 
LUÍS PEIXOTO
Músic portguès, estudia a l’Academia de Música de Lagos, al Conservatri de Coimbra, a l’Escola d’instruments tradicionals de la secció Fado de l'Associació Acadèmica de Coimbra sota la direcció dels professors. Jorge Gomes, Ricardo Dias i Amadeu Magalhães. Va prendre classes de viola de roda amb Oscar Fernandez i Paulo Gonzalez en Galicia.
www.luispeixoto.com 
PAU BENÍTEZ
Flabiolaire des de fa més de 20 anys, ha format part de diverses formacions (Ministrers del Sabre, Borinots TqT, La Portàtil FM, Ministrils del camí ral, FanFarra o Quedem en Paus) fa anys que treballa de professor a l'Escola Municipal de Música de Mataró.
@trentissimLlegeix el seu FOLK&CO 
RAMON CARDONA
Vinculat al CAT com a mestre de danses des de la seva creació. Divulgador i activista del ball i les danses folk amb una mirada cap a les danses tradicionals d'arreu del món. 

http://moncardona.trad.org/