El professorat

MARC DEL PINO
Marc del Pino, acordionista, compositor dʼobres per acordió i professor dʼacordió diatònic des de 1998 amb estudis de grau superior dʼinterpretació dʼacordió diatònic a lʼESMuC. En la seva vessant professional té una forta activitat pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al C.A.T i així mateix en d’altres escoles de música de Catalunya,
@marcdelpinowww.marcdelpino.com Llegeix el seu FOLK&CO
CATI PLANA
Compagina la seva activitat docent a l'Escola Superior de Catalunya, al Taller de Músics i en altres dues escoles especialitzades en música tradicional (Escola Folk del Pirineu i l'Aula de Música Tradicional de Tortosa), amb la recerca i l'activitat artística amb El Pont d'Arcalís, Marsupialis, Adolfo Osta, La Viu-viu i Els Sirgadors.
IRENE AUGÉ
Llicenciada en etnomusicologia, cursa actualment el grau superior de música a l’ESMUC. Ha rebut formació d’acordió diatònic a diverses escoles de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Com a intèrpret treballa en projectes d’animació, ball folk i de recuperació de cançons tradicionals.

ANAÍS FALCÓ
Llicenciada en etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Activista, des de ben jove, en molts àmbits de la música i el ball, s’ha dirigit cap a la interpretació i l’estudi del violí tradicional i el ball. Forma part de l’organització d’esdeveniments com La Violinada, el Violinàrius o El Ball del Llémena.
@corrandescatwww.corrandes.cat/ Llegeix el seu FOLK&CO
EDUARD CASALS
Titulat superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya en l’especialitat d’instruments de la música tradicional. Destacat intèrpret, ha participat en la Fundació dels grups Pam i Pipa, Primera Nota, Els Grallers de l’Alcalde, El Pont d’Arcalís, La Marabunta i La Banda del CAT. Actualment forma part dels grups Ministrils del Camí Ral, Marsupialis, La Viu-viu, Elia Picas i Els Trestocats
@casalsramisLlegeix el seu FOLK&CO
JORDI BARBET "KAMI"
Va començar a tocar la percussió en colles de cultura popular i grups de percussió diversos. La docència ocupa la major part del seu temps, fent de professor de percussió tradicional al Centre Artesà Tradicionàrius, a l’Escola de Música – Centre de les Arts (EMCA) de l’Hospitalet de Llobregat, on ha col·laborat en la creació del repertori del Seguici Popular de la ciutat.
@kabumcatLlegeix el seu FOLK&CO
XAVIER ROTA
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. El seu interès per les danses d’arreu i les músiques tradicionals l’han conduït a ser partícip de nombrosos cursos i festivals. Professor del Taller de Cançó del CAT des de l’any 2006, és fundador i ex-membre del grup Amanida Folk (1998-2008), membre de Sants & Fot (des de 2004) i fundador de Bruel (des de 2006) i membre del grup Ballaveu.
@ballaveuhttps://ballaveu.wixsite.com/ballaveu Llegeix el seu FOLK&CO
PAU ANDUIX
Títol del grau professional de música a l’especialitat de dolçaina, amb premi extraordinari al conservatori de música Juan Cantó d’Alcoi.
www.pauanduix.es/
JOAN MIRÓ
En Joan Miró Prat, actualment professor de rondalla, guitarra i instruments de pua al CAT, es va formar a l' AMTP i al Taller de Músics de Barcelona, així com a la UB en qualitat de musicoterapeuta. La seva inquietut musical l' ha portat també a fer seminaris de música oriental a Turquia i el Marroc.
LEÓN NIEVES
Professor de música colombià amb mestratge i postgrau en composició contemporània i producció musical, apassionat i dedicat a la pedagogia des de fa dues dècades impartint classes i tallers per compte propi, en el CAT i per academia online. Ha estat per molts anys intèrpret musical (acordió diatònic, piano, guitarra, percussió) i fundador de diferents agrupacions, alternant amb la composició musical pels mitjans audiovisuals i la creació de la plataforma www.musiclases.club. De caràcter alegre i social, sempre disposat a compartir coneixements i moments agradables.
ANDREA JIMÉNEZ
Graduada com a professional de la dansa al Conservatori Professional de dansa de Barcelona Institut del Teatre, i llicenciada en Coreografia i Interpretació de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona és docent, creadora, concertista y ballarina/bailaora free-lance. @ancorae.danzahttps://ancorae.com/
RAMON CARDONA
Vinculat al CAT com a mestre de danses des de la seva creació. Divulgador i activista del ball i les danses folk amb una mirada cap a les danses tradicionals d'arreu del món.

http://moncardona.trad.org/
LUÍS PEIXOTO
Músic portguès, estudia a l’Academia de Música de Lagos, al Conservatri de Coimbra, a l’Escola d’instruments tradicionals de la secció Fado de l'Associació Acadèmica de Coimbra sota la direcció dels professors. Jorge Gomes, Ricardo Dias i Amadeu Magalhães. Va prendre classes de viola de roda amb Oscar Fernandez i Paulo Gonzalez en Galicia.
www.luispeixoto.com
PAU BENÍTEZ
Flabiolaire des de fa més de 20 anys, ha format part de diverses formacions (Ministrers del Sabre, Borinots TqT, La Portàtil FM, Ministrils del camí ral, FanFarra o Quedem en Paus) fa anys que treballa de professor a l'Escola Municipal de Música de Mataró.
@trentissimLlegeix el seu FOLK&CO
JOSEP VILARRUBLA
Músic destacat al món de l’acordió del Pirineu, professor de l’Escola Folk d’Arsèguel. Ha participat en nombrosos festivals, trobades i concursos d’acordió diatònic arreu de Catalunya, Europa i Amèrica. Actualment dona classes al CAT, a l’Escola Folk i cursa el grau superior de música al Taller de Músics de Barcelona.