Tallers del CAT

Els tallers d'instrument del CAT s'ofereixen trimestralment en 10 sessions en diferents modalitats: sessions presencials col·lectives, presencials individuals, en línia individuals i semi presencials. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers.
Els tallers de grup instrumental tenen periodicitat setmanal. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers.
Els tallers de dansa tenen diferents nivells. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers.
El CAT és la seu de 3 propostes de Tallers: sessions de música per a infants i les seves famílies, Múxics; un taller de cant i pandereta gallega i cursos de dansa irlandesa de l'Escola Mediterrània. Informeu-vos aquí d'aquestes tres propostes.

El Centre Artesà Tradicionàrius estructura una oferta formativa especialitzada, d'abast ciutadà, que configura una de les primeres amb caràcter permanent existent al país a similitud d'altres existents a l'estranger (el Conservatori Occità pot ser un bon referent).

Els tallers són oberts a tothom i s’estructuren en nivells inicial, mig i avançat, més un quart nivell de manteniment per a aquells qui, havent assolit algun d’aquells tres nivells, vulguin seguir una pràctica regular del instrument. Els alumnes tenen l’opció de fer un taller en grup o bé individual. Un cop finalitzat el trimestre, tots els talleristes es reuneixen en una festa final en què demostren els aprenentatges que han assolit davant del públic en un format de concert-ball.

MATRÍCULA I PREUS

MODALITATS TALLERS

CALENDARI


QUI SOM?

El CAT Centre Artesà Tradicionàrius es dedica a la difusió de la música folk i tradicional a través de la formació i concerts en directe.

ON SOM?

Centre Artesà TradicionàriusPlaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona

HORARI

Atenció presencialDll a div - 17h a 20.30h
Atenció telefònicaDll a div - 10h a 14h i 17h a 21h