Castanyoles

CASTANYOLES


Ens aproparem a les Castanyoles des del cos per tal d'aprendre la tècnica d'un petit, però gran instrument, tot descobrint la seva versatilitat mentres construim un pont entre l'aprenentatge del toc de castanyoles clàssic i la consciència corporal, la coordinació i la isolació de les parts del cos també com a instrument musical i locomotor, a través de petites creacions coreogràfiques on la castanyola serà sempre la protagonista.
PROFESSORAAndrea Jiménez
TALLER PRESENCIALDilluns de 18 h a 19 hClasses col·lectives

MODALITATS DEL TALLER DE CASTANYOLES

TALLER PRESENCIALCOL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

LA PROFESSORA

ANDREA JIMÉNEZ

Graduada com a professional de la dansa al Conservatori Professional de dansa de Barcelona Institut del Teatre, i llicenciada en Coreografia i Interpretació de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona és docent, creadora, concertista y ballarina/bailaora free-lance. @ancorae.danzahttps://ancorae.com/