Gralla

GRALLA


En aquest taller s’aprendrà la tècnica de respiració, de posició dels llavis i de tipus de canyes. S’ensenyarà repertori i integració natural en les formes d’interpretació individual i col·lectiva així com també la història i organologia de l’instrument.
PROFESSOREduard Casals
TALLER PRESENCIALDilluns i dijous des de les 17 hClasses col·lectives o individuals

MODALITATS DEL TALLER DE GRALLA

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSOR

EDUARD CASALS

Titulat superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya en l’especialitat d’instruments de la música tradicional. Destacat intèrpret, ha participat en la Fundació dels grups Pam i Pipa, Primera Nota, Els Grallers de l’Alcalde, El Pont d’Arcalís, La Marabunta i La Banda del CAT. Actualment forma part dels grups Ministrils del Camí Ral, Marsupialis, La Viu-viu, Elia Picas i Els Trestocats
@casalsramisLlegeix el seu FOLK&CO