Danses Irlandeses

DANSES IRLANDESES

Entre els camps de L’Universitat de Limerick i les platges de l’Escola Mediterrania, hem obert una finestra d’oportunitat, per importar la dansa irlandesa a Catalunya. Recreant, no només una escola de dansa, sinó una comunitat de persones amb objectius i motivacions molt diverses, però amb un denominador comú, ballem perquè per nosaltres, la felicitat és ballar. 

Les nostres classes es caracteritzen per treballar totes les edats i tots els nivells alhora, és la manera més enriquidora d'aprendre i d'ensenyar.

Sumar, col.laborar, compartir, donar i rebre. Les activitats de l’escola ens inspiren a seguir ballant i cuidar el que tenim: la Xocolatada, La Diada de St Patrici, Mostres en festivals, Colònies d’estiu, Competicions internacionals.  Busca el curs que més t’interessi.

MESTRE DE DANSESBetlem Brucet
TALLER PRESENCIAL
Dimarts
Iniciació nens i adults: de 18 a 19h
Mig i avançat: de 19 a 20h

Informació, preus i inscripcions a www.mediterraniaescola.catINSCRIPCIONS CURS 2023-2024 OBERTES

LA MESTRA DE DANSES

BETLEM BURCET

Apassionada de l’ensenyament, i amb el seu bon humor i pedagogia,  transmet el seu amor per la dansa irlandesa. És a principis del 2013 que emprèn el seu propi projecte, ‘Mediterrània Escola de Dansa Irlandesa’ un laboratori de tradició i innovació que integra passos creats fa més de dos segles amb innovadores coreografies actuals creades per ella mateixa per tots els seus alumnes. 
@mediterrania_oficial