Flabiol i tamborino

FLABIOL I TAMBORINO


Tallers de Flabiol i tamborino, ja sigui d'iniciació tot treballant postura, notació, repertori bàsic... o per aprofundir en aquests tot ampliant el repertori, tècnica, coneixement de l'entorn de l'instrument (història, formacions i arranjaments tradicionals de les quals ha format part, diferències de repertori tenint en compte el territori...).
PROFESSORSPau Benítez
TALLERS PRESENCIALSDimecres a partir de les 18 h
PREU120 €
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cada cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

PAU BENÍTEZ


Flabiolaire des de fa més de 20 anys, ha format part de diverses formacions (Ministrers del Sabre, Borinots TqT, La Portàtil FM, Ministrils del camí ral, FanFarra o Quedem en Paus) fa anys que treballa de professor a l'Escola Municipal de Música de Mataró.
@trentissim