Gralla

GRALLA


En aquest taller s’aprendrà la tècnica de respiració, de posició dels llavis i de tipus de canyes. S’ensenyarà repertori i integració natural en les formes d’interpretació individual i col·lectiva així com també la història i organologia de l’instrument.
PROFESSOREnric Montsant
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIUDimecres a partir de les 18 h
PREU120 €
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cada cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

ENRIC MONTSANT


Enric Montsant va estudiar a l'Escola de Música Municipal de Granollers i al Conservatori de Municipal de Barcelona. Responsable dels projectes La Banda d'En Vinaixa, Ministrils d'En Pere Botero, Cia. En-Ric-Rac, l'Orquestrina de l'encant i La Cultural. Ha publicat diversos llibres relacionats amb la gralla. Especialment de repertori i de tècnica

canyataronja.blogspot.com/