Percussió

PERCUSSIÓ


Treball col·lectiu sobre patrons i acompanyaments tradicionals per grups de tabalers, grups de gralles, percussió sola i altres instrumentacions. Aprenentatge de la tècnica específica il'ús dels llenguatges tradicionals.
PROFESSORJordi Vinyoles
TALLER PRESENCIALDijous a les 20 hClasses col·lectives
PREU120 €

MODALITATS DEL TALLER DE PERCUSSIÓ

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

JORDI VINYOLES

Ha format part de diferents grups de percussió, de diferents estils: tradicional, africana, brasilenya, àrab, ètnica. Al llarg de 20 anys ha participat en diferents projectes de música, teatre, poesia, dansa on la percussió sempre ha estat present per acompanyar diferents escenaris. Ha estat fent classe per percusionistes de grups de diables, espectacles tradicionals de varies localitats i portant grups en els últims 17 anys.