Violí

VIOLÍ


Al Taller d’acordió es treballa sobre repertori bàsic, per orientar-se i prendre un primer contacte, s’aprenen els ritmes bàsics, la coordinació de les dues mans i exercicis amb una fila, així com també repertori de temes senzills de l’àmbit dels països catalans.
PROFESSORColoma Bertran
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIUDilluns a partir de les 18 h
PREUTallers col·lectius 120 €Tallers individuals 150 €
TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cada cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSORAT

COLOMA BERTRAN

Coloma Bertran és una violinista amb un ampli ventall de sonoritats amb influències que van des del jazz a la música clàssica passant per la música celta, el flamenc, el bluegrass i el gypsy swing. La seva recerca constant l'ha portat a desenvolupar un llenguatge personal i creatiu, introduint-se de plè en el món de la improvisació. Llicenciada en Interpretació de violí clàssic a l'ESMUC (Barcelona, 2008) es trasllada a Paris i es gradua en Jazz et musiques improvisées al Centre des Musiques Didier Lockwood (2012).@colomabertranwww.colomabertran.com/