Acordió diatònic

ACORDIÓ DIATÒNIC


El Taller d’acordió del CAT ofereix 3 nivells de formació: iniciació, en el qual es treballa sobre repertori bàsic, per orientar-se i prendre un primer contacte; nivell mig en què s’aprenen els ritmes bàsics, la coordinació de les dues mans i exercicis amb una fila, així com també repertori de temes senzills de l’àmbit dels països catalans; i el nivell avançat en què s’ensenya el treball creuat i ornamentacions, s’enriqueix la pràctica de la mà esquerra i s’introdueix la improvisació amb un repertori amb veus acompanyants.
PROFESSORSAleix ArmengolMarc Del Pino Cati Plana
TALLERS PRESENCIALSDilluns i dimecres des de les 17 h - Aleix ArmengolDimarts de 16 h a 21 h - Marc del PinoDimarts des de les 16.30 h - Cati PlanaClasses col·lectives o individuals
TALLERS EN LÍNIAAcordió individual amb Marc del Pino, dijous des de les 10h i des de les 16hAcordió individual amb Cati Plana, divendres des de les 10h

MODALITATS TALLER D'ACORDIÓ DIATÒNIC

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER EN LÍNIA
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.

ELS PROFESSORS

MARC DEL PINO

Marc del Pino, acordionista, compositor dʼobres per acordió i professor dʼacordió diatònic des de 1998 amb estudis de grau superior dʼinterpretació dʼacordió diatònic a lʼESMuC. En la seva vessant professional té una forta activitat pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al C.A.T i així mateix en d’altres escoles de música de Catalunya,
@marcdelpinowww.marcdelpino.com Llegeix el seu FOLK&CO

CATI PLANA

Compagina la seva activitat docent a l'Escola Superior de Catalunya, al Taller de Músics i en altres dues escoles especialitzades en música tradicional (Escola Folk del Pirineu i l'Aula de Música Tradicional de Tortosa), amb la recerca i l'activitat artística amb El Pont d'Arcalís, Marsupialis, Adolfo Osta, La Viu-viu i Els Sirgadors.

ALEIX ARMENGOL

L’Aleix Armengol es divideix entre la música i l’arquitectura en el seu dia a dia. En el camp de la docència, imparteix cursos d'acordió diatònic per compte propi, és professor del CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) i ha estat també professor de la desapareguda escola de música tradicional de Badalona.