Cúmbia i vallenato

CÚMBIA I VALLENATO amb
ACORDIÓ DIATÒNIC


Taller de nivell bàsic i avançat en què s’aprendran diferents temes de cúmbia i vallenato explorant i profunditzant en les seves diferències i similituds. Descobrireu els secrets i característiques pròpies d’aquesta música per aplicar-les a la interpretació. Es faran exercicis per incorporar el baix de forma progressiva i amb explicacions rítmiques i harmòniques.
PROFESSORLeon Nieves
TALLERS PRESENCIALDimecres tardaTaller d’acordió individual
TALLERS EN LÍNIATaller d’acordió individual
Dimecres a partir de les 10 h i a partir de les 16 hDe dilluns a divendres de 10 h a 14 h

MODALITATS TALLER DE CÚMBIA I VALLENATO

TALLER EN LÍNIA
INDIVIDUAL
Les Classes individuals en línia ofereixen 10 sessions telemàtiques trimestrals de 30’ en connexió a través de la plataforma digital del CAT, en la qual l’alumne podrà accedir a una varietat de recursos pedagògics i informatius a través d’un compte personal. Els alumnes participen també en la festa final trimestral.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSOR

LEÓN NIEVES

Professor de música colombià amb mestratge i postgrau en composició contemporània i producció musical, apassionat i dedicat a la pedagogia des de fa dues dècades impartint classes i tallers per compte propi, en el CAT i per academia online. Ha estat per molts anys intèrpret musical (acordió diatònic, piano, guitarra, percussió) i fundador de diferents agrupacions, alternant amb la composició musical pels mitjans audiovisuals i la creació de la plataforma www.musiclases.club. De caràcter alegre i social, sempre disposat a compartir coneixements i moments agradables.