Percussió

PERCUSSIÓ


Taller dirigit tant a qui vulgui començar l’aprenentatge de l’instrument com a nivells més avançats amb instruments de percussió de membrana tradicionals del nostre entorn: el bombo, el tabal i la caixa. Treball col·lectiu sobre patrons i acompanyaments tradicionals per a grups de gralles, percussió sola, grups de tabalers i altres instrumentacions. Aprenentatge de la tècnica de solista i la creació d’un llenguatge propi.
PROFESSORJordi Barbet "Kami"
TALLER PRESENCIALDilluns de 18 h a 21 hClasses col·lectives o individuals

MODALITATS DEL TALLER DE PERCUSSIÓ

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre. 

EL PROFESSOR

JORDI BARBET "KAMI"

Va començar a tocar la percussió en colles de cultura popular i grups de percussió diversos. La docència ocupa la major part del seu temps, fent de professor de percussió tradicional al Centre Artesà Tradicionàrius, a l’Escola de Música – Centre de les Arts (EMCA) de l’Hospitalet de Llobregat, on ha col·laborat en la creació del repertori del Seguici Popular de la ciutat.
@kabumcatLlegeix el seu FOLK&CO