Rondalla

Guitarra i instrumets de pua

RONDALLA: GUITARRA I INSTRUMENTS DE PUA


Introducció a les tècniques pròpies de cada instrument, acompanyament harmònic i aprenentatge d’escales. Rondalla en grup amb músiques d’arrels diverses.
PROFESSORJoan Miró
TALLER PRESENCIALDijous des de les 16.30 h Classes col·lectives o individuals

MODALITATS DEL TALLER DE RONDALLA

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.
TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL
Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

EL PROFESSOR

JOAN MIRÓ

En Joan Miró Prat, actualment professor de rondalla, guitarra i instruments de pua al CAT, es va formar a l' AMTP i al Taller de Músics de Barcelona, així com a la UB en qualitat de musicoterapeuta. La seva inquietut musical l' ha portat també a fer seminaris de música oriental a Turquia i el Marroc.