Violí

VIOLÍ


El violí com a eina de sociabilitat i de gaudi amb una funció principal: fer ballar. So, rítmica de la dansa, construccions de veus, variació, personalitat, ornamentació o podorítmia són alguns dels aspectes que treballem. És un format de sessió col·lectiva en què es fa l’aprenentatge d’oïda. Hi ha material de suport. 
Cal dur l’instrument i és molt recomanable una eina d’enregistrament sonor.
PROFESSORESAnaís FalcóSimone Lambregts
TALLER PRESENCIAL, DijousClasses col·lectives, Anaís Falcó:Nivell mitjà: de 17 h a 18 h, Nivell avançat: de 18 h a 19 hClasses Individuals, Simone LambregtsA partir de les 17 hs.

MODALITATS DEL TALLER DE VIOLÍ

TALLER PRESENCIAL COL·LECTIU
Els tallers d’instrument presencials són essencialment col·lectius. La durada de cada sessió dependrà del nombre d’alumnes inscrits amb un mínim d’1 hora per cinc alumnes. El professor podrà establir diferents grups de treball amb diferents horaris en funció de les diferències de nivell de coneixement i habilitat tècnica entre els talleristes. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre.

TALLER PRESENCIAL INDIVIDUAL

Les Classes individuals presencials tenen una durada de 30’ o de 45' i periodicitat setmanal. S’ofereixen 10 sessions trimestrals més la festa/audició de final de trimestre. 

LES PROFESSORES

ANAÍS FALCÓ

Llicenciada en etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Activista en molts àmbits de la música i el ball, s’ha dirigit cap a la interpretació i l’estudi del violí tradicional i el ball. Forma part de l’organització d’esdeveniments com La Violinada, el Violinàrius o El Ball del Llémena. 
@corrandescatwww.corrandes.cat/ Llegeix el seu FOLK&CO 
SIMONE LAMBREGTS
Musicoterapeuta per la Hogeschool de Nimega (Països Baixos). Estudia violí amb Heleen Koppe i Piet ‘t Hart, Vàsil Lambrinov, Carlos Alberto i Heriberto Fonseca, així com fiddle amb Marlene Brown a Irlanda. Com a intèrpret, a més de fundar i dirigir Les Violines, ha estat violinista a grups com Clau de Lluna, La Portàtil FM i Primera Nota, i ha col.laborat amb artistes com Pep Sala, Jordi Batista, Gerard Quintana, Silvia Comas, Gossos, Eliseo Parra, Kepa Junkera, Jaume Sisa i Lluís Llach.  Actualment ofereix classes especialitzades en les tècniques relacionades amb el violí folk, amb els seus llibres i mètodes (Dinsic)  : ‘La Paisana’ (iniciació al violí) - i  ‘Violinafolk’ (tècniques per a corda folk i repertori.)