Ball folk català

BALL FOLK CATALÀ


S'aprendran els balls i danses que caracteritzen el ball folk a Catalunya: des dels balls de parella (masurca, xotis, etc.) i altres danses del repertori comú del ball folk europeu, a les danses occitanes i els gèneres tradicionals del nostre país com la sardana curta, la jota o el ball pla.
MESTRE DE DANSESXavier Rota
TALLER PRESENCIALDilluns des de les 19 h
Classes col·lectives
Els tallers de dansa tenen diferents nivells. La durada és de 90’ per defecte, però pot ser modificada a criteri del professor en funció del nombre i nivell dels participants. S’ofereixen 10 sessions trimestrals. Cada final de trimestre l'alumnat i el professorat mostren la feina realitzada a la Festa Final dels Tallers amb un concert, un ball folk i una sessió d'escenari obert.

EL MESTRE DE DANSES

XAVIER ROTA

Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. El seu interès per les danses d’arreu i les músiques tradicionals l’han conduït a ser partícip de nombrosos cursos i festivals. Professor del Taller de Cançó del CAT des de l’any 2006, és fundador i ex-membre del grup Amanida Folk (1998-2008), membre de Sants & Fot (des de 2004) i fundador de Bruel (des de 2006) i membre del grup Ballaveu.
@ballaveuhttps://ballaveu.wixsite.com/ballaveu Llegeix el seu FOLK&CO